Carlsberg ölkampanj

Carlsberg ölkampanj

För våra medlemmar med Krogdirektavtal – Carlsberg ölkampanj

Carlsberg ölkampanj gäller under vecka 6 till vecka 12  och gäller enbart för Krogdirektmedlemmar som använder Krogdirekts avtal hos Carlsberg.
Kontakta regionansvarig hos Krogdirekt ifall du vill nyttja erbjudandet.

  • Garage Hard Lemon 275 ml     Kampanjpris  11,99/st.
  • Garage Hard Ginger  275 ml    Kampanjpris  11,99/st.
  • Eriksberg 50 RG klass III         Kampanjpris 9,95/st.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Garage Hard Lemon & Garage Hard Ginger:

Garage Hard Lemon  är framtagen med inspiration från den amerikanska traditionen med att göra hemmagjord lemonad. Garage Hard Lemon är en maltbaserad alkoholhaltig dryck. Den har en bittersöt och frisk smak, serveras gärna med mycket is och ½ pressad citron.

Garage Hard Ginger är en maltbaserad ginger beer med en bittersöt smak och touch av ingefära. Det är en trendig dryck som är ett måste på menyn.
Garage drycken har gjort succé i flera Europeiska länder.

Eriksberg Klass III:
Brödigt öl med aromatiskt örtiga toner av tallskog, rosmarin, nyslaget hö och citrus. Ett fylligt öl, med brödig smak och markerad beska som har en härlig lång, maltig eftersmak den balanserar upp den likaledes långa efterbeskan.
Eriksberg har fått namnet efter ett bryggeri med samma namn som tidigare låg i Göteborg vid Lisebergs södra ingång. Bryggeriet låg i kvarteret Eriksberg vilket gav namnet till denna öl.

Carlsberg Sverige är det ledande bryggeriet i vårt land.  Carlberg tillverkar och säljer öl, mineralvatten och läsk. Man distribuerar även ett brett sortiment av vin och sprit. Några utav de varumärken som ingår i är Pepsi, Festis, Ramlösa, Pripps Blå, Falcon osv.