Carlsberg öl

Carlsberg kampanj

För våra medlemmar med Krogdirektavtal – Carlsberg kampanj

Carlsberg kampanjen gäller under vecka 27 till vecka 39 och gäller enbart för Krogdirektmedlemmar som använder Krogdirekts avtal hos Carlsberg.
Kontakta regionansvarig hos Krogdirekt ifall du vill nyttja erbjudandet.

  • Carlsberg Hof Organic 33 EG          Kampanjpris 11,10/st.
  • Falcon Export 50 RG klass III          Kampanjpris 13,32/st
  • Somersby Sparkling Rosé               Kampanjpris  13,30/st.
  • Somersby Secco                             Kampanjpris  13,30/st.


Carlsberg Hof Organic
:

Carlsberg Hof Organic är ett ekologiskt lageröl med något lägre alkoholhalt. Maltig smak med inslag av citrus, ljust bröd och honung. Det är ett öl som passar perfekt när du vill umgås och njuta av en god öl efter jobbet, när du lagar mat eller varför inte till maten.

Falcon Export klass III:
Doft av bröd, örter, tropisk frukt och honung. Brödig smak med avslutning av halm, honung och uppstramande bitterhet. Falcon Exports balanserade karaktär gör att ölet passar till mat med många smaker, men där ingen enskild smak dominerar, som t.ex. grillbufféer. Bra även till klassisk husmanskost, hamburgare med pommes eller till grillmästaren själv. Falcon Export fungerar också fint med goda vänner i baren eller när du ska unna dig något extra.

Somersby Sparkling Rosé:
Somersby Orchard Selection Sparking Rosé är en bubblig halvtorr äppelcider av rosé karaktär med blommigt avslut av syrlig röd krusbärsarom. Njut av drycken på egen hand eller till kryddiga rätter.

Somersby Secco:
Somersby Orchard Selection Secco är en torr, men lätt och frisk äppelcider med blommigt avslut av gröna druvor som påminner om Muscat. Somersby Secco är mycket god att servera till ugnsrostade grönkålschips eller varför inte ostron, musslor eller andra skaldjur. Den passar även utmärkt till dessert och ostar. Somersby Secco serveras med fördel i ett elegant glas väl kyld, utan is.

Carlsberg Sverige är det ledande bryggeriet i vårt land.  Carlberg tillverkar och säljer öl, mineralvatten och läsk. Man distribuerar även ett brett sortiment av vin och sprit. Några utav de varumärken som ingår i är Pepsi, Festis, Ramlösa, Pripps Blå, Falcon osv.